Häät

Huipulla naimisiin!

Pehkun maalaisromanttinen rustiikkinen sisustus ja huikeat maisemat koko Tahkon alueelle tarjoavat mahtavat puitteet ikimuistoiseen juhlaan. Persoonallisuutta juhliin on helppo tuoda kukilla ja muilla somisteilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että kaikki sujuu suunnitellusti. Pehkussa juhlat ovat vain teille – teidän tehtävänne on nauttia.

HÄÄJUHLA PEHKUSSA

Aito tunnelma löytyy Tahkon huipulta Rinneravintola Pehkusta. Unohtaa ei pidä myöskään hulppeita maisemia, joista hääjuhlan aikana nautitaan ruokailun ja seurustelun ohessa. 

 

Matkaa Tahkon keskustasta Pehkuun on tietä pitkin noin 15 km. 

 

Kesällä 2024 käytössämme on uusi ja Tahkon suurin näköalaterassi, jota voi myös käyttää uniikkina vihkimispaikkana. Pehkua suosittelemme hääjuhlapaikaksi toukokuun alusta lokakuun loppuun saakka. 

VIHKIMINEN + HÄÄJUHLA HUIPULLA

Juhla, jossa kaikki on jo valmiiksi suunniteltu. Kulku ylös, onnittelumaljana muikkucoctail, ohjelmana morsiamen ryöstö, sukkanauhan heitto ja tietysti tanssit. Notkuvan pitopöydän välillä boolia puupinosta.

 

Mualiman Sauna lämpiää illan aikana ja yöpalaa katetaan pöytään, kun alkaa huikomaan. Kun häävieraat saadaan menomatkalle mäkeä alas, niin hääpari suuntaa hääsviittiin saunakammariin katajavuoteelle. Aamulla ensimmäiseksi suupalaksi tuoreelle avioparille tarjoillaan shampanjaa ja mansikoita.

Kiinnostuitko?

Tutustu myös meidän muihin palveluihin »
Scroll to Top